Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Previous
Next

Wordpress Optimalisatie

Al een tijdje in het bezit van een WordPress site, maar nog niet tevreden of je wordt niet goed gevonden? Door middel van een aantal aanpassingen kan de website al aantrekkelijker zijn of beter gevonden. Wil je echt op de eerste pagina aillen komen, kan door betaalde advertenties. Sluit een abonnement af € 35,00 incl BTW per maand en wij ontzorgen u. Minimale afname van 1 jaar.

Wordpress
Content&Beheer

U heeft een website gemaakt onder WordPress en er moet regelmatig content geplaatst worden. Maar dan lukt het niet of er is simpel weg geen tijd. Wij kunnen u daarbij ondersteunen en de content plaatsen. Met een kleine aanpassing kan soms de content nog beter uit de verf komt. Sluit een abonnement af voor € 35,00 incl BTW per maand af en wij ontzorgen u. Minimale afnamen van 1 jaar.

Wordpress Beveiliging

Een veilige website welke zo goed mogelijk beschermt is tegen hackers, dat is belangrijk. Vooral als er persoonlijke gegevens opgeslagen wordt. Na een veiligheidsscan van je website kunnen we een passend advies uitbrengen met een kostenberaming. Voor een scan rekenen we € 75,00 incl BTW. Het is niet gegarandeerd dat de site niet ge-hacked wordt, het wordt wel moeilijker gemaakt.